Packhjälp

Packhjälp för en smärtfri flytt

Flytten kan vara en stressig tid, full av olika moment som alla kräver din uppmärksamhet. En av de mest tidskrävande uppgifterna är packningen. Men det behöver inte vara så. Med vår packhjälp kan du spara tid och fokusera på andra delar av flytten medan vi tar hand om ditt bohag.

Vår packhjälp innebär att vi hjälper dig att packa ner alla dina ägodelar på ett säkert och effektivt sätt. Vi använder oss av kvalitativt material och professionella packtekniker för att säkerställa att dina ömtåliga föremål, som porslin och glas m.m, packas på ett sätt som minimerar risken för skador under transporten.

 • Vår erfarenhet: Vi på JB Flytt har varit i flyttbranschen ett bra tag nu. Vi har sett allt, gjort allt och flyttat allt – från små kontor till stora företagskomplex. Vi vet vad som fungerar, och ännu viktigare, vad som inte gör det. Vi tar med oss den erfarenheten till varje jobb vi tar på oss.
 • Vårt team: Vårt gäng är inte bara anställda, de är flyttproffs. De har packat, lastat, transporterat och packat upp mer än de flesta människor gör under en hel livstid. De vet hur man hanterar allt från känsliga objekt till skrymmande kontorsmöbler. Och de gör det alltid med ett leende.
 • Våra kunder: Vi har haft nöjet att hjälpa hundratals företag att flytta till sina nya kontor. Och vet du vad? De verkar gilla oss ganska mycket. Men ta inte bara vårt ord för det – kolla in vad de har att säga om oss.

Vi erbjuder allt som har med flytten att göra: packhjälp, emballering, lån av kartonger, flyttstädning, bortforsling av möbler eller montering och magasinering etc.

100+ flyttar
10+ års erfarenhet
packhjälp

Tre skäl till att välja JB Flytt

Trygga, säkra & flexibla flyttar


Skräddarsydd service


Konkurrenskraftiga priser

3 skäl att välja jb flytt

Kom i ordning snabbare med en erfaren flyttfirma

Vi är en erfaren flyttfirma i Uppsala som erbjuder helhetslösningar och tjänster för din flytt. Förutom packhjälp där nedpackning ingår kan du även lägga till uppackning som en tilläggstjänst. . Detta underlättar flytten och gör att du kan komma i ordning snabbare i ditt nya hem.

Vårt team av packmästare har genomgått packmästarutbildning och har den expertis som krävs för att hantera alla typer av föremål. Vi tar ansvar för dina ägodelar och ser till att de kommer fram till ditt nya hem i samma skick som när de packades.

Allt ditt bohag är försäkrat och du har självklart möjlighet att hyra eller köpa kartonger direkt av oss. Detta för att ge dig extra trygghet och säkerhet under hela flyttprocessen.

Vårt pris för packhjälp är konkurrenskraftigt och vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga värde för våra kunder. 


Kundrecensioner

Vad våra kunder tycker

Lyssna på våra nöjda kunder! Ta del av deras berättelser och varför de valde JB Flytt för en smidig flyttupplevelse

Trevligt bemötande och de var omtänksamma och hela hanteringen kändes väldigt trygg och bra. Rekommenderas!

Sara S

Vänliga och flexibla flyttkillar. Försiktiga också så att inga möbler skadades.

Susanne P

Superduktiga flyttkillar, varsamma och kommunikativa. Var flexibla och hjälpsamma med grannar så de inte störde. Omtänksamma kring flytt och gav bra råd om städning. Riktiga stjärnor.

Magdalena C

Otroligt pålitliga och arbetsvilliga med stor kunskap.

Nils L

Dags att packa?

Varför JB Flytt?

Alltid bra priser

Vi tror på en transparent prissättning. Priset du får i offerten är alltid samma som på fakturan.

Alltid flexibla

Varje flytt är unik. Därför anpassar vi alltid vårt arbete efter dina specifika behov och önskemål.

Alltid försäkrade

Alla dina saker är försäkrade under hela flytten. Även våra anställda har full ansvarsförsäkring.

Så packar du rätt: 19 tips för din packning

Flyttlådor

 1. Starta med de tunga sakerna i botten av flyttlådan. Det är här dina böcker hör hemma!
 2. Slå in ditt fina porslin i silkespapper eller dagstidningar för lite extra skydd.
 3. Ställ tallrikarna på högkant – de gillar inte att ligga ner.
 4. Fyll hälften av flyttlådan med böcker och porslin. Bra att få ut det där bohaget!
 5. Resten av flyttlådan? Fyll den med lätta saker som kuddar, filtar och kläder. Gott om plats för dessa!
 6. Fyll flyttlådan till brädden – det gör den stabilare och enklare att stapla.
 7. Tänk på att ställa den tyngsta lådan längst ner och lägg den lättare ovanpå. På så sätt undviker vi vikande flyttlådor.
 8. Märk din flyttlåda tydligt med maskeringstejp – vi vill inte gissa vad som är inuti!

Möbler

 1. Dubbelkolla att skåpen är tomma – ingen vill flytta överflödiga saker.
 2. Säkra lådor och skåpluckor med maskeringstejp så att de inte slår upp under transport. Inga märken på dina möbler, vi lovar!
 3. Hyllplan kan tas ut – det blir lättare att flytta dem på så sätt.
 4. Soffkuddar och liknande kan packas i soppåsar eller som utfyllnad i flyttkartonger. De är trygga där!
 5. Dina krukväxter? De ska stå i flyttlådor.
 6. Även tavlor kan ställas i flyttlådor, förutsatt att de får plats.
 7. Kom ihåg: Om du inte kan lyfta flyttlådan, är den för tung. Vi vill inte att du skadar dig.

Elektronik

 1. Dra ur alla kablar och kontakter som sticker ut. Vi vill inte snubbla!
 2. Säkra dina apparater. Om möjligt, packa alla apparater i lådor. Har du kvar originalförpackningarna? Använd dem gärna, de är bäst lämpade att skydda din elektronik. Om inte, inga problem – en flyttlåda fungerar också!
 3. Märk dina kablar. Innan du kopplar ur dina apparater, ta gärna en bild eller gör en enkel skiss av hur kablaget är anslutet. Detta kommer att göra inkopplingen i ditt nya hem mycket enklare. 
 4. Batteribyten och säkerhetskopiering av data: För apparater som drivs av batteri, överväg att ta ut batterierna för att förhindra eventuella läckage under flytten. Glöm inte heller att säkerhetskopiera viktig data från dina datorer och andra digitala enheter. Det är alltid bra att vara på den säkra sidan när du flyttar ditt bohag.

Få ett fast pris för inför flytten

Gör en offertförfrågan – vi återkommer med svar samma dag

Vanliga frågor & svar

Här hittar du svar på vanliga frågor om att boka packhjälp

Vad händer om något går sönder under flytten?

Om något skulle gå sönder under flytten är dina saker försäkrade. Det är viktigt att du kontaktar oss för att rapportera det skadade objektet så snart som möjligt efter upptäckt.

Finns det nåt jag bör tänka på innan jag anlitar er packhjälp?

Ja, för att underlätta processen och göra din flytt så smidig som möjligt är det bra att förbereda dina saker inför packhjälpen. Ha gärna en översikt över dina ägodelar och sortera bort gamla saker du inte vill ta med. Läs mer om packtips och tricks för din flytt och hur du förvarar ömtåliga ägodelar på ett säkert sätt.