Flyttfirma Norrtälje

Flytthjälp på riktigt

Boka flytt

Flytthjälp

Anlita en flyttfirma i Norrtälje

Välkommen till JB Flytt, din professionella flyttfirma i Norrtälje som erbjuder en rad tjänster för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Med över ett decennium av erfarenhet inom flyttbranschen har vi skapat ett rykte om att vara flexibla, pålitliga och noggranna, vilket gör oss till det självklara valet för alla dina flyttbehov. Vi erbjuder allt från bohagsflytt och företagsflytt till packhjälp och magasinering, allt för att säkerställa att din flyttupplevelse blir enkel och bekymmersfri. Vi erbjuder alla våra tjänster i hela Norrtälje kommun. 

Boka flytthjälp
fullastad flyttbil med två flyttare bakom den

tjänster

Anlita oss för

konferensbord med åtta svarta stolar runt

Bohagsflytt

Smidig, säker och stressfri flytt för privatpersoner.

Mer om bohagsflytt
konferensbord med åtta svarta stolar runt

Företagsflytt

Smidig och effektiv kontorsflytt för företag.

Mer om företagsflytt

Packhjälp

Professionell packhjälp som spar både tid och kraft.

Mer om packhjälp
flyttkartonger

Magasinering

Problemfri och trygg magasinering av dina saker.

Mer om magasinering

Kundrecensioner

Vad säger våra kunder

Lyssna på våra nöjda kunder! Ta del av deras berättelser och varför de valde JB Flytt för en smidig flyttupplevelse

Trevligt bemötande och de var omtänksamma och hela hanteringen kändes väldigt trygg och bra. Rekommenderas!

Sara S

Vänliga och flexibla flyttkillar. Försiktiga också så att inga möbler skadades.

Susanne P

Superduktiga flyttkillar, varsamma och kommunikativa. Var flexibla och hjälpsamma med grannar så de inte störde. Omtänksamma kring flytt och gav bra råd om städning. Riktiga stjärnor.

Magdalena C

Otroligt pålitliga och arbetsvilliga med stor kunskap.

Nils L

Varför JB Flytt?

Alltid bra priser

Vi tror på en transparent prissättning. Priset du får i offerten är alltid samma som på fakturan.

Alltid flexibla

Varje flytt är unik. Därför anpassar vi alltid vårt arbete efter dina specifika behov och önskemål.

Alltid försäkrade

Alla dina saker är försäkrade under hela flytten. Även våra anställda har full ansvarsförsäkring.

Flytt i Norrtälje

Bohagsflytt, packhjälp eller magasinering?

Vi erbjuder kompletta flyttjänster för privatpersoner, inklusive packhjälp, transport och montering av möbler. Vi är stolta över vår långa erfarenhet inom branschen och vår försäkring som ingår vid varje flytt av ditt bohag. Målet är att ge dig trygghet under hela flyttprocessen. Om du även behövera magasinera dina saker tillfälligt eller på längre sikt erbjuder vi det som en tilläggstjänst.

Boka flytthjälp
packhjälp

Företagsflytt

Kontorsflytt för företag i Norrtälje

Hos JB Flytt förstår vi att företagsflyttar kräver en annan nivå av planering och professionalism jämfört med en vanlig bohagsflytt. Vi är stolta över att erbjuda en rad tjänster som är anpassade för att möta ditt företags unika behov och önskemål. Vårt team av erfarna flyttgubbar är här för att hjälpa dig med allt från kontorsflytt och magasinering till packhjälp och montering av möbler. Vi är försäkrade och erbjuder en kostnadsfri offert för att ge dig en tydlig bild av vad din företagsflytt kommer att innebära. Oavsett om du behöver hjälp med att flytta kontor, lager eller hela verksamheten, är vi här för att göra processen så smidig och effektiv som möjligt. Välkommen att kontakta oss för att diskutera dina specifika önskemål och få en kostnadsfri offert för din kontorsflytt.

Boka företagsflytt

Flyttstäd

Smidig flyttstädning

Vi förstår att flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen och vi är här för att göra det enkelt och bekymmersfritt för dig. Vårt team av erfarna städare är redo att ta hand om allt som rör städning, så att du kan fokusera på att flytta in i ditt nya hem eller kontor. Vi följer noggrant en checklista för att säkerställa att alla ytor, hörn och utrymmen är rena och fräscha, inklusive fönsterputsning, rengöring av vitvaror, avfrostning av kyl och frys, samt rengöring av ventiler. Vi lämnar alltid en städgaranti för att du ska känna dig nöjd med vårt arbete.

Boka flyttstäd
flyttstäd

Ett urval av uppdragsgivare & partners

Begär en offert redan idag!

Fyll i dina uppgifter och önskemål så återkommer vi med en offert

Boka flytt
Ring 073-953 30 58

Här flyttar vi

Vi genomför flyttar och erbjuder våra tjänster över nästa hela Sverige. Nedan är några exempel på orter där vi kan hjälpa dig med din flytt.

Flyttjänster

Vanliga frågor och svar

Vilka områden täcker er flyttfirma i Norrtälje?

Vi utför transporter och flyttjänster inom hela Norrtälje kommun med omnejd, och dessutom i Uppsala med omnejd. Vårt verksamhetsområde är hela Sverige men har mest uppdrag i trakten kring Norrtälje och Uppsala.

Kan jag nyttja mitt RUT-avdrag?

Ja, självklart. Du kan dra av upp till 50% av arbetskostnaden för flyttjänsterna genom RUT-avdraget. Kom ihåg att kontrollera detta när du fyller i offertformuläret.

Vad skiljer er från andra flyttfirmor i Norrtälje?

Vi skiljer oss ut genom vår långa erfarenhet, vårt kundfokus och vårt breda utbud av flytt- och transporttjänster. Vårt mål är inte bara att vara en billig flyttfirma, utan även att erbjuda professionell, trygg och smidig flytthjälp.

Om jag har särskilda önskemål för min flytt, går det att lösa?

Absolut, det är inga problem! Om du har särskilda önskemål eller behöver hjälp med något specifikt som t.ex. extra tunga lyft går det naturligtvis bra att diskutera detta med oss. Vi hittar alltid en lösning som funkar för båda parter.

Hör av dig till oss

Har du frågor om din kommande flytt? Eller behöver du bara komma i kontakt med oss? Hör av dig så svarar vi så fort vi kan!


E-post

Telefon